va händer...

idag har jaag kommit fram till att jag kommer aldrig mer gå på en enda personalfest till där jag jobbar nu.
antingen vet inte personalen hur man släpper loss eller så..... är jag alkolist?
nog för att alla gillar att påpeka allt jag gör och allt jag säger. jag har aldrig tagit något personligt förens idag...
"direkt baren stänger har du kommit ifatt och förbi alla som har jobbat på sin fylla hela kvällen".
sånt tar jag inte.. även fast jag skrattade bort det då..
och så är det tankarna oxå.. de har börjat tära påmig.. det är det mest sjukaste.. eftersom allt är svart vet jag ingenting. men vad hände egentligen?

har fått nog av dalarna nu.. jag måste här ifrån.. orkar inge mer.. hoppas vi kommer här ifrån för vill verkligen inte åka själv..

älskar verkligen mina vänner... ni förstår.. thats good..

önskningarna förverkligas nångång.. ni ska få se


GRATTIS HANNAH!

baah. jag har typ gjort allt för att slippa skriva.. men ändå är jag här.. haha men det var ett tag sen så kanske har lyckas.. HA nje åär nog mer att jag inte haft nåt spec å skriva om..

förra helgen vart det gbg iaf. shit va roligt vi hade det.. om man tar bort regn+blås. fredagen var vi runt i stna å letade uteställen. är inte lätt lär jag säga med alla griniga vaketer.. men vi hittade den perfekta! ROCKbaren.. fsat verkar inte vara så populärt bland gbgarna när man frågar efter vägen "fy va ska ni dit och göra"  ändå var det typ fullt så... :) skoj äre.. my place!!
lördagen var då det regnade och blåste så jag kände mej som en blöthund.. typ timmar av letan efter avenyn.. ja dfet är itne lätt när man kommer från en by med ett uteställe. Hah.a
men vi hade det grymt skoj å det förvänar mej inte om jag flyttar ner för gbg is the shit..

idga är det hannahs födelsedag GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS, lav ya!! å jag sitte roch väntar på att de ska komma hem från kalaset nu så ferren kan börja.. vi ska rocka allt idag.. LUGNT!

Jag har blivit kär i en låt
vinicated
vill ni har öronorgasm!