Tant och sista april

Jaha då är det sista april idag då å snart sommar :D wiee. maj imororn så underbart.
idag blir det party. först här hemma sen ska vi till michaela i ludvika. Fast hur vi kommer upp är en historia.
får hoppas vi slipper bussen iaf.
men man vet aldrig. ska tjata. hihi

idag har jag jobbat åt Pärlan, gått bra. JObbade med ewe idag som schitzade runt som vanligt å försökte kalla mej schitz istället. HA!
Det värsta är att jag har blivit kallad Tant idag!!.
en äldre man,som måste vara stendöd isf, pratade med sitt barnbarn på 5 år.
- det är två tanter här och städar åt mej.
Shit vilken ångest asså JAG ÄR GAMMAL!

nej nu ska tanten öppna en öl

Puss

höhö

jahapp då var det ett tag sen man skrev igen då. Fast vet egentligen inte om det har hänt något speciellt?

I fredas vart det hotellet, var trevligt inte för att det var så mycket folk men rätt bra folk iaf. så var en lyckad kväll förutom att jag var grymt trött dagen efter å kunde inte sova och skulle juh jobba hela natten. Som tur var somnade jag från halv 3 till halv 7 å sen vart jag i form. Så det gick riktigt bra att jobba igår tycker jag, var 250kg kärlek som spelade på källarbaren. Fast tyckte det lät som de bara spelade covers av andra låtar. hmm. "pratade" med bandmedlemarna sen. status!? hahHa.njee.
Vart klar vid 3 tiden och pigg som en lärka var jag då. vänt på dygnet har jag gjort ja.
Jopp blir möte idag, fast verkar som källarbaren bara ska ha öppet 2 helger till. får se hur det blir sen men allt.

I morron är det sista april har inte riktigt koll på vad jag ska göra. men verkar inte som nån har det typ. får väl höra mej för idag då. ska jobba imorron oxå. kämpigt.

annars.. hultsfredsbiljetten är köpt. Wie. exakt 45dagar innan vi åker dit. inte långt alls.

Hejdå

sommaren får komma nu

nu blir jag arg på vädret det snöade fan idag. aaah! men sen kommer solen å är rätt varm fast blåser kallt dumt! jag vill ha sommar längtar så mycket. så härligt!
Snart ska vi, eller iaf jag boka hultsfredsbiljetten wiie.. bli jag,ewe, lollo å hannah nu oxå :D får se om fler hakar på. hihi shit snart var det ett år sen man var där det är helt sjukt va tiden går fort. så skrämmande faktiskt.
Men jag har bestämt att det ska bli en underbar sommar i år igen. Love It. Får prata mer med martina om den där utomlandsresan oxå. sen får vi se vilka som vill med osså hihi. sen bartenderkursen massa skoj det. å mycket mer i sommar JUUH!

Nu har jag fått massa jobb på bistron oxå det känns skönt. lätt förtjänta pengar kan man säga allt. Är juh itne så mycket att göra, lite långtråkigt men jag klagar absolut inte!
sen ska jag få lite mer på selmas verkar det som å sen får vi se till sommaren. känns sååå bra iaf!
vet va jag vill göra sen oxå. bara åka iväg i massa länder å jobba å ha skoj. sen öppna min egna bar då sååklaart!

shit var en vecka sen vi var i västervik.ho. maybe going there again. wiey!
jag känner mej glad nu. kanske för att jag fick träffa min bästis idag hihi. Love her!
Biira birra bärs bärs soon. Wöhhö

Imorron måste jag städa mer i martinaochrogers lägenhet så det bli klart måste vara klart innan nästa fredag iaf. med det är luuuugnt! sen ska jag å Hanni gratta utter imororn oxå 20år! shita gamla vi börjar bli. sen work.

nej för att vara en obliven barägare och miljonär så ska jag inte klaga på mitt liv alls just nu. För vi går mot bättre tider!

Love you all
forever and ever
----------------------------------------------------

"gifta sig är tragiskt men ändå vill jag göra det"

det är sant, för sant.

skoj

ojoj så allt går fort på fredag kommer familjen hem. måste säga att det ska bli skönt iaf om de inte ska schitza på mej för kommer inte hinna städa huset så bra. har fått jobb på bistron idag å imorron sen blir det selmas på torsdag kväll plus att jag måste gå upp 6 varje morron å städa banken m.m haha duktiga kämparfia. moneey
Å så städar jag ur martinas å rogers lägenhet oxå. klar med toan å sovrummet iaf. fsat har juh hela nsäta vecka på mig.

I helgen var jag å hannah i västervik. Var hur kul som helst. plus att vi fick träffa våra vänner vi inte träffat på 4år. lite toffliga var de men vi fick träffa dom. så skoj. fast jag säger bara en sak... just det illa!
vi sov i bilen båda dagarna funka finfint tycker jag allt. haha så nice. party in the car var det oxå.Caaaraaamiia så illa. nästan så man måste gilla den låten? västervik låt är det då minsann. nää vill ner igen till den där yran eller va de kallade den. vi få rse det var en roliga å ovanlig helg! får bli fler gånger!
snart ska jag köpa hultanbiljett oxå. såååååååååå nice.. sommaren på väg jaglycka

nä numåst ejga föröska äta sen ska jagiväg å jobba jobba jobba.

see you soon

what about me

jahapp. Nu kom det. Jag har tråkigt å känner mig ensam. Blä. är inget på tv å ingen svarar i mobilen. arghhh.

idag var jag på besök hos martina som fyller år idag. Grattis! Massa gagg hade hon, MAssa. så tur att jag var propp mätt efter min å hannahs tacos. annars hade jag rullat fram just nu. muh. hihi

När jag vaknade imorse å skulle släppa ut hundarna var det fullt med snö ute. snacka om at tjag var chockad. inge kul ju. dumma väder. fast är typ borta nu å så ska det bli 20 plus till helgen WIie. längta!

annars så ska jag jobba på bistron på torsdag å så får jag besök imorron så NIce tycker ju jag då.

kommer inte kunna somna, dumt å vända på dygn. jaojao


Shit asså

Igår vart det jobb på källarbaren å påskafton var det. Massa folk och jag kände mig helt seg. fast lite bra hoppas jag att det gick, jag hoppas!. Fast var otäckt för Camilla som stod brevid mig i baren svimmade rakt i armarna på mig. Jag som aldrig ens sett någon svimma stod där blodig, som jag inte vet vart det kom ifrån, och otroligt chokad. Visst inte vad jag skulle göra så stod där helt stum typ ¨å fattade ingenting. Hon hade iaf skurit sig djupt, där av blodet, och svimmat. Hon fick åka till sjukhuset å sy så fydåå! läskigt. Men annars så gick det väl bra? eller?

efter det åkte jag hem å badade lite bubbelpool med mina vänner, som har ätit upp alla min mat. å jag är hungrig! å tänker inte köra bil nu. fast ska få äta hos mormor idag. mums.
var riktigt trevligt iaf fast jag som är dum i huvvet gjorde nått dumt såklart. fan säger jag bara men men. ååååh arg på mig. fast visste att det skulle vli nå liknande. men såå nu ha rjag förstört allt iaf. smaaart. :( lika bra? "allt som händer har en mening" men det känns inte bra tyvärr. Plus att jag slog i låret så har fått blåkaka. .( muhmuh
känns som jag vill ha nån å prata med.. HOH Hohoho vart är du?

nu ska jag försöka trolla ihop nått å äta. sen blir det desperate :D

shit asså
vadumjagär.
Blä. :*(

ensam hemma

nu har de två veckorna börja som ensam hemma. känns riktigt skönt förövrigt. igår vart det party.
Först äta på selmas tog en club sandwich sågottt plus 2 öl en shot å förrätt. fick endast betala för en öl. shit så snällt. :D fsat gav massa dricks ist. sen gick vi till sportbaren.VI var helt ensamma när vi kom dit fast rätt fort vart det folk överallt. riktigt trevligt. billigare drinkar å blev bjuden på öl så kom rätt bra undan ändå. vi fixade skjuts till smb och tog en sväng in på tellus. fast det blev inte så långvarigt. sedan home. hihi

nu har de ringt mig flera gånger om jobb. Ska jobba på selmas idag plus en gång till sen. på bistron och sedan på källarbaren 3 helger. så skojs
Fast ska erkänna att jag är på riktigt bra festhumör idag. fint väder plus att alla redansitter å dricker nu medans jag måste ut med hundarna. jaja. haha jag får ståååålar ist för att spendera. :D
och nästa helg blir skoj.

jag hälsar till alla er som sitter i Thailand.
HA det så soligt å tänk på miG!

PÖSS