LillAnn&Nova

Idag blev det bestämt. Imorron ska mamma och pappa åka till Norrköping. Vi ska skaffa en till hund, det roliga är att det är LillAnns syster, Nova.
De ser exakt likadana ut fast LillAnn är svart&vit och Nova är ljusbrun&vit. Allt började med att mamma pratade med LillAnns uppfödare och då fick hon reda på att det var en i LillAnns kull som skulle omplaceras. Dagen efter var Nova ute på blocket, mamma kunde inte hålla sig och mailade och vipps så ska de dit imorron och hämta hem sötisen. :)

idag har jag spelat bowling har fått reda på at tjag har tagit helt fel steg och haft helt grepp så fick börja om från början med allt efter en dålig serie fick jag min bästa serie 157 :D slog mammas rekord 156. hihi

Vet inge mer nu så..
Byebye

give it to me

Uhs känns inte som jag har gjort någonting de senaste dagarna. fast idag har jag kollat på lite mer jobb iaf å gjort några intresseanmälningar. Så får hålla tummarna för mej själv nu! :)
jag tror jag håller på att bli sjuk oxå inge skoj, jag fryser!

Nu vill jag flytta hemifrån. Mor bara gnäller på mig om allt. nog för att hon möjligen kan ha rätt över att göra det men jag kan inte fixa allt på en dag. Jag försöker och har gjort lite insatser idag så. känns ju kanske lite bättre. men orkar inte med mer gnäll.

Jag vill ha 11 augusti nu oxå, då jag och ewe åker till bartenderkursen. Så underbar roligt. :D hihi
håller på att sälja lite grejer nu oxå. så jag kan lägga undan lite mer pengar. Men som sagt det ordnar sig alltid.
Uh. hultsfredsbiljetten kostar massa massa pengar i år. blä blä blä blä!

Jag har ett problem. orkar inte tänka på det, så invecklat. men jag undrar bra. varför händer det alltid mej?
Det måste vara jag som ska komplicera mitt liv hela tiden. ONÖDIGT!

F-ord

det har varit en riktigt trevlig helg den här som var. vart 2dagars partaj. Båda roliga.
i lördags var jag, ewe å sandra ut på grand. var i september ja gvar där sist. Mycke folk och roligt folk var det så, lyckat!
När grand hade stängt åkte vi taxi hem eftersom vi hade hoppat över nattbussen. Taxichaffören var riktigt snäll, stannade taxametern vid 300 å vi fick åka 5st. så snällt!
sen vart det efterfest. Hämtade min spritflaska å gick hem till hessoslägenhet. Vart rätt mycket folk oxå.
Det vart en riktigt sjuk och rolig kväll. haha
är festasugen, på en måndag.
får se hur det blir till helgen.

Jag känner mig som F-ord. Alla ord som kan tänkas komma på på F.det är jag just nu.
HAHA..

BYES

du,jag, vi

Tänk hur allt kan förändras, bara på en dag. Poff säger det så känns allt helt annorlunda. Så härligt, när det är till det positiva då.

går vart det hotellet, förfest här hemma först. Vart rätt mycket folk och det var riktigt trevligt. Jag mixade ihop massa drinkar som vanligt å jag har fått in klämmen på sex on the beach iaf. :) god blir den!
Kanske kan  erkänna att det blev lite för mycket sprit eftersom minnet sviker mig lite, men trevligt vare.
Inte så mycket folk nere på hotellet men helt ok. kostade bara 40 kr så, iofs så betalade jag för 3. hehe
Gick hem innan det stängde fast var lite små tjaf där i slutet så det var till det bästa. När jag kom hem upptäckte jag att Hesso var kvar i huset. Hittade han deckad i min brors rum. Haha. Stackarn, halv 2 rusade han ner mot hotellet. Lite onödigt, men men.

Ikväll blir det nog grand, är något grejs där. Japp blir nog bra. Fast har ont i benen och på armbågen och mitt finger. Jag vet inte varför. men äre fest så äre fest.

Förresten. Jag har pojkvän nu.
:D

Puss på er alla

denna dag

dagen började men att jag åkte ner till farmor Birgit och städade av lägenheten lite, något jag tjänade väldigt bra på. Från helt pank har jag nu pengar, det känns inte helt fel då. pengar till helgen. det ser ut att bli lite skoj på fredag nu. får hoppas alla kommer och att det blir trevligt. YÄS

efter en sallad på lingårn och jobb åkte jag å mamma upp till sporthallen i Ludvika.
vi kollade på Martina,roger, morfar och peter när de spelar i korpen i bowling. De var riktigt duktiga! fast vann tyvärr inte. Den martina spelade med fick 6 strikes på raken jäkla tur.. han var glad iaf.
Vart något sugen på att spela så på fredag har vi tid. Yäh

Uh. känns som jag måste söka jobb nu. men har ingen fantasi å det kanske är fel årstid. men bra å vara i tid möjligtvis.






usch va jobbigt
-----------------------------

Jag är så besviken. jag hatar den här känslan hatar den verkligen.
speciellt när man blir det av en person man verkligen tycker om
. vet inte hur å vad jag ska göra.
kanske bara känns så här just nu och går över . men känner mig riktigt besviken.
och jag är ledsen :(


Fixad och trixad

Klockan ringde 8 idag och jag kände mig som en istapp, pelletsbrännan hade gått sönder.
gick upp och såg att det bara var 15grader i köket, brr. vid 9 satt jag i bilen till tandläkaren i Falun något jobbigt. efter 11 var jag klar och bedövad i hela käften. kände mig rätt uppsvullen.
Kom hem och tog en promenad som slutade med att vi fick lov att vända och lämna hem LillAnn. hon är omöjlig ibland. min dag snabbdraget hehe
är inte på skriv humör just nu känner jag

Känner mig helt slut i både kroppen och huvvet. Beror nog på att jag håller på att bli sjuk. Orka det, nej.
vill ha helg,blir juh antagligen nått skoj.
fast först torsdag, mys

Nej Bye
Puss


Bowlingmästare

Så blev man väckt idag igen men denna gång av hunden och att jag var otroligt kissnödig, så tur att jag har toaletten alldeles utanför dörren haha. annars ni. :)
Efter att vi hade masat oss upp tog vi oss ut på en timmes promenad som var väldigt behövligt. Något kallt men väldigt uppfriskande.
När vi kom hem var det dags att åka till bowlinghallen. Var första gången på länge jag bowlade men är rätt nöjd över mitt bästa resultat som var 116. Nog för att de andra fick mycket mer än mej är jag stolt. :P dom är ju iaf med i korplaget så. haha det var riktigt skoj iaf så det får bli nån mer gång.

Annars inte hänt nå skoj idag. har gått ur facket iaf, de försöker råna mig så det vart bäst så här. Har jobbat en sväng och sen inge annat.
Skulle kolla på offside filmen idag men den hade moster snott. Nu sitter jag helt ensam hemma, förutom LillAnn, och  har allmänt tråkigt. Ingen som vill komma å roa mig?.
Imorron blir det tandläkaren i Falun. jobbigt att köra ändå dit fast får ha mammas bil iaf. vågar inte åka med min i detta vinterväder.
om en vecka ska min bil besiktas oxå. det ska bli riktigt intressant haha.

jag måste ta tag i mitt liv snart, fast det är ju bara januari
blä

Hejcon Bacon

Helgen är över

så då var helgen över känns, ärligt inge speciellt. får ändå sovmorron imorron. känner mig arbetslös, får verkligen hoppas att de ringer mig snart. i need the money!
fast david kommer på onsdag/torsdag så får antagligen jobba då, som vanligt.

igår hade vi middagsbjudning för syster, maten var goooood, pappa ska verkligen ha beröm.
och jag lekte bartender, fick ihop en del goda drinkar stolt! (fast var en del vidriga oxå) hehe
gjorde iaf millenium, blue lagoon, blå cosmopolitan, slushdrink, påhittad chokladdrink, en liknande sex on the beach å så. duktigt!
kvällen började med släkten, sen vart huset fyllt av massa av systers kompisar.
senare på kvällen skulle jag, ewe å sandra åka upp till grand, fast kom till gubbosvängen där vi vände pågrund av illamående.
När vi kom till huset igen var martina å mor på väg ut så jag å ewe följde med de. Hamnade på lingårn, smedjebackens enda uteställe. Det sög, rejällt. ewe stack tillbax till huset på engång och efter nån timme insåg jag att hon gjort rätt i det och pulsade hem i 2dm snö och snöoväder. klockan var säkert efter 1 och det var fortfarande massa människor i huset. Och jag lovar er det var kaos det var hur stökigt som helst, något som gjorde mig på dåligt humör. Blandat med mina 3 timmars sömn dagen innan, mina timmar av jobb samma dag och de tråkiga timmarna ute var jag nog inte att leka med. kring 3 hade jag lyckas städa upp det värsta och fått ut alla människor (nästan, några övernattare var kvar) efter det gick jag och lade mig och somnade nog innan jag lade ner huvvet på kudden. 

Vaknade kring 10 något som var lite för tidigt, har vandrat runt som en sömngångare hela dagen fast har ändå lyckas jobbat en timme och varit ute på en lite ganska kort sväng, men tapper. annars har jag inte gjort något värdefullt idag. typ bara kollat på filmer, ätit, legat i soffan och ingenting alls.

Nu är jag så himla trött men kan inte sova. fast har en sängkamrat i natt, ewe då. hihi
måste ge det ett försök att sova nu
Good Night

Puss på kinden


hipp hipp hurra

Idag blev jag väckt vid 8, något som är väldigt tidigt för mig. Har ju sovit till minst efter 12 de senaste 2 veckorna. Lite grinig fast väldigt tacksam gick jag upp. Det är Louises födelsedag idag. Vi sjöng å gav packet, fast jag har inte gett mitt än, ärligt så har jag inte köpt det än heller. men dagen är ung typ,
 Hon fick hultsfredsbiljetten av mor & far, gissa om jag är avundsjuk.
Jao så äre, det blir hennes första år å jag måste ta hand om henne, fast kanske blir hon som tar hand om mej. eller hon som tar hand om ewe å ewe tar hand om mej eller nått liknande. fast långt kvar dit, tyvärr.

resten av dagen fram till nu har jag varit ute på promenad, halkade en gång, ont!
sen blev det borlänge till dagab, där jag hittade blå curacao, så jag har letat. så nu är jag glad. hittade även lite andra ingredienser som jag ska blanda till i morron. i morron blir det middagsbjudning för släkten och sen party med ewe å sandra. yä nice.

är förändringar en bra sak? kanske.
Idag har jag iaf sökt jobb på Lidl å på dibeco å i morron blir det jobb på Pärlan.
GE MIG PENGAR

 DU!

nu måste jag ha mat har inte ätit nått. men det blir tacos. mmmmmums.
Love Sophia

Hemresa

ska vara riktigt seriös här nu har jag tänkt. skönt å skriva av sig.

Idag har jag suttit i min bil i 5,5timmar från Göteborg till Smedjebacken. Egentligen gick det väldigt bra. Var varken storm,regn,snö eller halka så det var en lättnad. fast måste säga att det är skönare att bytas av körningen, men känner mig duktig. Vart ett stopp på Donken bara. uh vart äcklad å har nu bestämt mig för att jag ska vara duktig som min vän ewe är, fast antagligen inte lika duktig som henne.

När jag kom hem var allt som vanligt förutom att det hade kommit in lite nya saker imitt nästan nya rum. riktigt snyggt. Fast känns nästan lite som de vill ha iväg mig där ifrån, men har tyvärr inte råd att flytta hemifrån än. men det inom en rätt snar framtid förhoppningsvis. Fast blir inte före bartenderkursen å det är ju i augusti, så inte så snar framtid då kanske. Fast tror att mamma hade saknat mig nu när jag har varit borta. haha. :)
Sen så gick jag å ewe å hunden ut på promenad, helt ärligt så vill inte LillAnn gå. Hon är jobbig och jag vart blöt om fötterna. slask uh. får hellre vara snö fast jag vill ha sommar. Gud va jag längtar till sommaren!

Nu blir det badminton. var ett tag sen sist får hoppas jag spöar alla, (inte för att jag kanske har gjort det förut) haha.
Vi hörs imorron. Bye


Positivt och Negativt

Hej.
så nu har jag skaffat en blogg, verkade lite intressant. ¨såg en kompis som hade det.

Nu är det sista dagen av de här två veckorna jag har varit nere i Göteborg. Det har regnat å blåst nästan varenda dag. Ska bli skönt att komma hem imorron, om vi nu kommer hem. jag litar inte riktigt på min bil, fast är glad att jag har en ändå, skuttihopp (skruttig och hoppar när den vill byta växel).
Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag Dalarna,smedjebacken känns nästan hemskt men sant. Kanske inte saknar smejebacken i sig men saknar människor. Som sagt så ska det bli skönt att komma hem.
De här två veckorna har varit lite omtumlande. både positivt och negativt.
jag är en fattiglapp men med nya erfarenheter. det lät kanske konstigt men sant.

Jag har en stor oklarhet i mitt liv och vet inte hur jag ska komma underfund med hur jag ska göra.
Gör en lista med positivt och negativt, redan gjort. Men hjälpte mig inte mycket på traven. 12 punkter på positivt och 9 på negativt. hur ska jag bedömma det? okej, det handlar om kärlek. hur ska man kunna veta vad det bästa är när hjärnan säger en sak å hjärtat ett helt annat. jag känner mej hjälplös. kan ju inte precis fråga någon annan vad jag ska göra. ingen annan kan ju veta, råd har jag fått. men det hjälper mig inte. jag är så förvirrad och kär.. riktigt kär. tänk att det kan vara en dålig sak? varför är det en dålig sak, jo bara för att det är.. hm väldigt komplicerat. jaja. kommer inte komma på det nu. kommer jag någonsin?

Var har jag annars att tänka på i mitt liv?
en stor sak är pengar, jag måste fixa fram massa pengar. ska ha råd med bartenderkursen 20.000kr.
en möjlig Thailandresa mycke pengar, sommaräventyr ännu mer pengar. jag blir nästan gråtfärdig. det är tur jag har mamma. ja det är tur. (jobb på hennes företag) jag ska jobba järnet.. redan nu på lördag. det är bra.

Okej nu orkar jag inte skriva mer.
Lär sova så jag orkar köra måånga mil imorron i regn,storm,snöoväder,halka.
säg lycka till
Hörs.