nejnejnej

Min praktik vecka har gått riktigt bra och det känns skönt att de gillar mig. Har varit på Selmas hela veckan. Fredag och lördag var det rätt mycket folk så jag har fått stått i baren och serverat massa öl och även drinkar. Har gjort green coconut, long island istea och några flera. duktiga jag.
Nu hra jag fått reda på mitt schema nästa vecka, ska vara på selmas på tisdag, sportbaren på onsdag, torsdag fredag är jag borta Jippiie, sen lördag källarbaren. Ih sa jag då, är rydellochquick så kommer var ahur mycke folk som helst. Kommer vara i den lilla baren så vi blir två där iaf. känns som det är bättre än den stora iaf. vi får se.

Jag vill inte bli sjuk!!! Mor och Anneli spyr och massa. fast de vet ibte om det är magsjuka eller matförgiftning. Jag vil inte bli sjuuuuuuuuuuuuk!  nejnejnejnejnejnejnej.Då förstörs hela veckan juh. muh. får hoppas de blir bättre. jag försöker gömma mig iaf och tvätta händerna hela tiden. det värsta är att jag inte vill in på toaletten där alla basiller är så får hålla mig, hahaa. synd om mej.

Åh jag ser framemot det här veckan så mycket snälla förstör den inte!

See You


Praktik

Jag har börjat min praktik nu och jag trivs riktigt bra. Imåndags var jag och pratade med janne fick mitt schema för veckan. Ska jobba på Selmas hela veckan, har varit där i 2 dagar nu. skoj är det. Har serverat massa öl. De har 40olika sorter och fat ölen ska hällas upp på olika sätt  så är lite att komma ihåg. Alla i personalen är riktigt trevliga oxå det är jag riktigt tacksam över. Det jag var mest nervös att de skulle tycka att jag var ivägen. Men så verkar det inte, har fått beröm tillåmed. :p hihi. I tisdags var det rätt lugnt där fast det ar tur så att jag kunde lära mig lite, det var många engelsktalande som kom dit då och de ville jag helst inte ta eftersom jag inte ens kunde maträtterna på svenska men  fick servera 2 bord då. :D lite fel vart det allt men inga stora som tur är. I går var det mycket folk ochmest svensktalande så jag hade fullt upp. och tycker själv att jag skötte mig. riktigt kul var det igår. det är lite svårt närde beställer vissa alkoholdrycker jag inte har en aning om var det är.Så försöker memorara va de sa så gott som det går och har halvt funkat för mej. Jag är så glad över den här praktiken!!

Nästa vecka blir det helsingforskryssning :D måste säga till om jag får ledigt. jao.
wieeeeeeeeeeööö

allt känns så bra nu förutom vädret men det kan jag inte göra nått åt.
så glad att jag har er alla betyder mycket ert stöd, ewe, david, mamma   m.m såklart!


GBG

Nu har denna helg gått oxå. Har varit nere i GBG, riktigt skoj. Har flyttat Lollo till sin nya lägenhet. haha illa hon bor i en möblerad lägenhet nu och jag lovar er den är möblerad. det fanns allt. hon hade inte ens tömt kylskåpet och skafferiet. Vi rensade köket på gamla varor och toma flaskor. Det vart 7 fulla kassar. Illa!
På fredagen var det lite alkohol och jag och david vandrade ut i Göteborgscentrum. Vi skulle till ett ställe som heter Oceanen och kolla på ett reggiband, Kulturation. David stressade och jag ville inte stressa fast vi kom dit vid en 10 iaf. David ville dit vid 8 ih! sa jag.
Irrade runt där fast de började spela nästan på engång. Jag hetsade som vanligt och vart lite psychofall :P
sen ville jag sova. Lördagen vart det nyktert fast vi skulle se samma band igen, fast den dagen skulle de börja 12. mer psycho. trött som jag var kämpade jag och väntade på att de skulle börja spela. Började inte förens vid 1 IHIHIH!. tur som det var hade vi bilen så tog bara 15min att ta sig till lägenheten inte en timme som det skulle göra med spårvagn. IH! Men har varit en trevligt helg förövrig. haha. Yä. Me like GBG.

Wiie. Idag ska jag och göra mitt schema för praktiken på grand. wiie.
ska bli såå skojs.


Massa massa massa psychofall. Inte orka mera. BLÄBLÄBLÄBLÄ!

Bye

Hjärter

Im so trötter. hade bestämt mej att riktigt sova ut idag men nje jag fick jobba. Nog för att jag verkligen är tacksam för att jag fick det men känns lite surt. David kom igår är väl därför kanske. så jobbade till 3 kom hem och då skulle david typ åka eftersom han har fotokurs. sen ska han se sina kompisar som ska spela med sitt band nånstans så han kommer väl inte förens efter 11. jaojao.

igår var det alla hjärtans dag och jag fick inte ett enda sms. fast fick massa fint kort av ewe m.m :p
Sen gjorde jag mys med frukt och bubbelbad. mysss .

Åhioj kan inte koncentera mej jag är helt trött.
Å jag som ska spela badminton idag. kanske inte orkar.. svimmar då kanske. blä!

valparna 
 sööööööööööötisar


Superduper glad

wiie känner mig så glad. Igår var en bra dag. Ewe och jag var ute och gick och började prata om kryssningarna vi varit på, fick sådan lust att åka på en på engång. När vi kom hem pratade vi på msn och ewe kollade kryssningar och hon hittade en som skulle gå¨på 290kr om vi var 4st. Så jag frågade mamma och var nästan säker på att hon skulle säga nej eftersom hon kom hem från en kryssning i söndags. Men hon sa att om Ewesmamma följer med så skulle hon det så ewe fråga sin mamma å hon sa samma sak att om mamma följer med så ville hon med. Så vips så hade ewe bokat kryssning den 1/3 ! KuuuuuuuuuL!

Plus att jag fick svar från grand igår, låter som jag kommer få praktikplatsen men han hade inte fått tag i Kristina än.var glad iaf!

en jobbig sak är min tand den separ totalt. Fick lov att gå upp till tandläkaren igår å fixa men det var helt fel ochj massa konstigt så måste upp igen imorron kl7.40! OH MY GOD!
Jag är så otroligt trött redan nu somnade sent igår och fick lov att gå upp vid halv 10. blä men skönt med promenad kaaaanske.

Wieewiee va glad jag känner mig!
Fast det är juh en sak iofs. BLÄ till den med.

IDAG BÖRJAR DESPRET HOUSEWIFES IGEN! LYCKA!

Bajsbajs

igår och idag

var en trevlig kväll igår. började med att ewe jag och sandra satt hemma hos ewe. vi spelade lite spel, rätt skoj fast svååra frågor + att vi glömde dricka när vi skulle. hehe. testat iaf.
Vid 9 åkte vi till ludvika hem till Michaela lyx att bo ovanför grand, nog för att de skulle flytta men jag tyckte det var skönt. hehe. Vart grand sen kom dit före ewe. jag irrade runt lite och sen ringde jag ewe som fortfarande var hos michaela. Jag tänkte gå dit men alla dörrar var låsta så jagt fastnade vid några som stod opch predikade om gud. Började prata med en kille som inte alls i mina ögon såg frälst ut. Han stod och tjollade på som bara den om gud och kyrkan och jag höll mig för skratt.
-Ska vi be en bön?
jag knäppte mina händer och försökte vara hur intresserad som helst. så han bad en bön såå trevligt.
sen kom kämpa ewe och sandra så vi gick in på grand igen. Var rätt mycket folk iaf skojskoj.
Vi tog nattbussen hem och det blev efterfest hos ewe. Vid en 5 gick jag hem och lade mig. skönt.,

Vid halv 9 vaknade jag idag och hundarna dampade för att jag hade sovit så länge eller iaf Nova. resten av dagen har jag försökt städat och gjort det fint tills föräldrarna kom hem. Men så klart hittade de nått a´tt klaga på som vanligt.
Var en sväng till mormor och morfar oxå, fick köttfärslimpa. massa gott!
nu är jag så himla trött trött trött trött.
vill sova men inte än.

nästa helg blir det GBG. Niiiice!

hejdå era nöthuvven

PartyLördag!

idag blev jag väckt kl 7 av Nova. Trött som jag var gick jag upp med en lika trött LillAnn och Nova och släppte ut dom. LillAnn och jag ville somnaom men det vill inte Nova. gjorde ett tappert försök att vara vaken. tog en "kall" dusch och gick upp till soffan. Fast snabbt la jag mig ner och somnade med LillAnn på mig och en sur Nova vid fötterna. Vaknade vid halv 11. Skööönt. Nu blir jag då inte så trött till i kväll iaf.

Sen tog peter ut hundarna på promenad och jag försökte städa huset. BLä.
sen blev jag bjuden på semla mumsen vare. Länge sen man åt det. såå.
Nu väntar jag på att morfar ska komma och ta dogsen så de får promenera lite mer. fast tror jag ska försöka övertala honom att ta dom över natten så jag slipper tänka på det.

Jao. Snart ska jag röra migupp till hummer ewe. hihi eller kanske kl 9? IH..
njee ska spela spel juH!
Jag hoppas på en rolig kväll!
"Det som känns långt borta kanske ej är det"

PUSS


LaaaaaaaaLaaaa

Så idag var man hundvakt. gått riktigt bra ändå. har till å med varit ute å gått med dom alldeles själv. lite bus men gick ändå bättre än väntat. Nu sitter jag å äter lite glass som jag hittade i frysen :) har nyss gjort gryta och ris.mums. har även kollat på film med en hund på varsin sida. hihi. synd att Nova är en sån fisare.. stinker rent av skit. BLÄ! nu väntar jag på let's dance. Sen blir det happy feet hehe.
jag har så roligt jag.

jag har hittat en helt ny värld på kong hihi värsta coolt. fast har klarat den och bossen var dum. jag är en tv-spels nörd nu.
har köpt pinoochio oxå. HAhaA

Jag vill ha imorron för jag vill det. Kollade lite på ewes spel hon köpt, Sex, Booze och Rock'n'Roll..
som vi ska spela imororn hahaha.
En uppgift: Fejka en orgasm i 30sek. jaa gott skratt kommer vi få minst sagt.

Hannah, jag har klarat den nya CSI Fallet nu

"Hummi hummi hummi. Ewe är en hummer!"
Min sång! HA

typ inge speciellt

idag har det inte hänt speciellt mycket. Blev väckt som vanligt, ingen nyhet längre. Gick ut med hundarna och sen åkte jag å mamma till fiket. Mmm åt en macka med tonfiskröra. så gott är det där! efter det åkte vi runt å fixade lite saker. Köpte en "kostym" åt Nova, LillAnn har redan en.. asså ett täcke de ska ha på sig närdet  är kallt ute. När vi kom hem testade vi de. LillAnn har ett svart och Nova ett brun. hihi
Och jag lovar er det var det töntigaste jag har sett på länge. Båda hundarna stod och skämdes. Shit fick lov att hålla in gapskrattet eftersom de säkert skulle bli förnedrade och vägra haft på sig dom om jag skrattade åt dom. men fyyyyyyyyy så söta å töntiga de var. :P
fast de var riktigt duktiga. så när vi skulle ut med dom satt vi på dom kläderna och dom hade glatt på sig dom. var säkert varmt och skönt.

Imorron åker mor och far på 2dagars kryssning så jag blir hundvakt. Joo. så imorron ska jag bara sitta inne och kolla på massa film och mysa med mig själv. heeeeeeeeeelt ensam! eller med två hundar.
fast på lördag blir det PaaaaaaaaarTYYyy, wooohoo. jaja
ska bli skönt med helg iaf. så det hääänder lite.

På grandfrontet så har det väl inte hänt nåt idag. Förutom at tjag har skickat ett mail till arbetsförmedlingen så att hon kan ringa han på grand. Är nog bäst så, så att det händer något.. vill vill.
vill juh börja nu.. yä let see

nu ska jag snart spela lite mer donkey kong 3. Niice.

Puss och Kyss och Gonatt


håller tummarna

igår körde jag i halka till tandläkaren i falun, bara 3 ggr kvar. Yäs. :p haha
sen blev det sandviken till David. blev film och mys. det behövdes. hihi

idag kom jag hem kring 1 och som sagt hade jag bestämt mig för att testa ringa till Grand igen. men var lunch tid å då har han inte haft tid att prata med mig så skulle få lov att vänta till minst 2. Men jag ringde halv 4. så nu har jag pratat med han så framsteg. men han skulle prata med arbetsförmedlingen och jag skulle maila han. Hoppas verkligen han hör av sig nu. vill såå gärna!
Fast han hade en bra förklaring att han itne hade ringt upp mig när han sa att han skulle,. Kocken hade brutit foten och det hade blivit kaos tydligen. illa.
Wiiie känner mig gladare nu juh huhuhihiahhaaa men man vet juh aldrig va som händer.

Nu vill jag ha heeeeeeeeeeeeelg. fööööööööör dåååååååååbliiiiiiiiiiir deeeeeeeeeet feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttefeeeeeeeeest hiehi
njee men blir lite hos EwÄ sen grand då.. AgaiN!

jag älskar er.
ni vet vilka ni är, så ta åt er!


irriterande, bläbläblä

Nu är jag riktigt irriterad. Jag har kämpat å ringt grand idag. Han svarade och sa att han skulle ringa upp om en halvtimme. Efter en och en halv timme försökte jag ringa igen, men då lät det som han tryckte bort mig. Tänkte att han kanske var på nå  viktigt möte och skulle ringa mig efter men Neej. inte har den ringt heller. Har så kli, men jag tänkter inte ge upp ska ringa på onsdag igen.. för jag vill verkligen vara där. annars får fasiken morfar höra av sig till han inge. DESPFIA
som ewe säger KaataastroFIA och det kan nog stämma på en del saker
Men nu har jag sån KLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
AAAAAAARHG!

Imorron ska jag till tandläkaren i Falun, kämpafia.. sen åker jag en sväng till Sandviken är det tänkt.Mys.

Varför ska jag känna så här nu då, det är väl väldigt onödigt.
vi får se. jaa eller iaf jag. hihi hehe höhö.
blä mig på själv


Inge pappa i skogen
&
Inge pappa i såsburk.
(HAHAHA Ni fattar ingenting med det gör VI)

inte så lyckat

igår var det party. Kvällen började med att jag åkte hem till Utter. Riktigt fin längenhet hade hon tyckte jag. efter att vi suttit å tjollat och fått i oss lite alkohol begav vi oss till Karin. Som även hon hade en fin lägenhet. De var inte sådär vanliga på nå sätt. Efter att fått i oss ännu mer alkohol gick vi över till Karinsgranne Lina. Där var det i full gång. Var typ bara gamla klasskompisar så riktigt trevligt att höra hur det var med dom.
Kring 10 kom Ewe och Sandra oxå, efter att vi irrar runt lite i lägenheten stapplade vi ner till Stan och gick in på grand. Det kände som om vi var helt ensamma där nere. Efter att ha tvingat mig att dansa en stund och försökt spanat efter roligt folk som jag inte fann började jag att nykta till. När jag stod vid baren för att försöka beställa något vart det fajt mellan mig och ewe. Efter att ha blivit knuffad till golvet fick jag nog och gick ut, något jag insåg snart var ett stort misstag. Hade inte tagit någon stämpel så kundeinte gå in igen.. Klockan var kvart över 12 och bussen hem gick kvart i 2. Helt ensam utan en jäkel jag kände igen irrade jag runt på lite gaggäventyr, haha.
tillslut ringde ewe och vi blev sams :D sen psychade vi tillsammans och åkte nattbussen hem. Närjag väl var hemma somnade jag på en gång.
Så kanske itne den roligaste kvällen men men. Det kan det juh itne jämt vara

Nu ska jag å ewe mysa. Se saw 3 å antagligen göra nån mat. gotti..
Imorron ska jag ringa grand.. vill verkligen få platsen.. hoppas då.

"sand mellan tårna och solsken i ansiktet"

www.lillann-nova.dinstudio.se
Looookkkiiilooookkkii

tillökning

nu har vi fått tillöking i familjen, Nova en riktig sötis. Går jätte bra mellan LillAnn och Nova. Det enda är att de håller på att försöka se vem av de som bestämmer så lite bråk har dom, men inge elakt. Det blir nog bra, får se hur natten går.
Dom är så söta iaf! :D

igår har jag kämpat på badmintonen och promenad, sen jobbat är helt slut i kroppen. Kommer sova skönt!
Nu har morfar ring sin vän på grand, så imorron ska jag ringa dit å se om jag får praktikplats. Hoppas, hoppas, hoppas.!!!
får se om det blir det till helgen då. Men blir annars till utter och sedan utgång. Skoj!

jag känner mig så förvirrad. vill verkligen till Thailand, men har jag råd? men jag ska dit!! får låna, blir nog itne så jätte dyrt ändå för är ju billigt där. :) men jag är eller har blivit flygrädd så ska helt enkelt göra mig i ett annat tillstånd innan jag lyfter :P är juh så långt man ska flyga oxå. ååh skönt

känns som det är mycket å se framemot. men är så långt dit bara!





172043-1