Höst eller vadå?

just nu känns ingenting bra.. allt bara krånglar till det, å känns som jag börjar få nya dåliga ovanor. skulle så gärna bara vilja lägga  mig i sängen å ligga kvar där.. lääänge..
svar ja... hösten är här. :(
visst har den fina färger.. men jag får inte ut nåt av den!
jag vill verkligen ha tillbaxa underbara sommaren!!!

jag har ingen koll alls på nåt heller., känns grymt jobbigt.
jag som brukar planera allt.. va har hänt?
har ingen ordning på nått, men jag orka rinte bry mej heller..
jag känner ingenting..

shit.
var är det där ljuset i höstmörket. blä för det här asså


mysko

myskohelg är va det har varit.. fredas jobbade jag, inte alls roligt. alla gäster var otrevliga och klockan gick som en snigel. uhs sa jag. kändes skönt att det bara var att gå över gatan sen var man hemma. så klart kunde jag inte somna på engång men till slut deckade jag av. blev väckt tidigt av mor så jag fick lov att ta mig till smb för hade lovat att hjälpa till å städa storstäd på banken. efter några timmars jobba smög jag iväg eftersom jag inte hade fixat nått till kvällen då jag skulle ha inflyttningsfest. irrade runt och kändes som jag inte gjorde nånting men allt blev klart i tid iaf.. till å med typ en timme tidigare. då fanns det plötsligt inge att göra så då gick jag typ fram och tillbax i lägenheten tills det kom lite folk.
sen blev det att överge sin egen fest ett tag och drog till säter å hämtade upp lite fin besök. trevligt. :)
kom tillbax till lägenheten där mina 4 vänner satt å väntade på mej. efter det ramlade det in lite mer folk. trevlig kväll var det faktiskt. kanske inte det bästa slutet på trädgårn, men men sånt händer antar jag.
går inte å styra sina känslor.. så fuck that..

söndagen var den konstigaste dagen. först avsked, gillar inte sånt å nu fattar jag ingenting å vet ingenting.. bara kaos. efter det blev det personalfest nere i källarbaren. fick mat å dryck å då inte lite dryck.. kan säga som så att kvällen är som en enda stor minneslucka med fåtal minnesbilder. Ångest.. åter ååångest mer ångest..!! inte alls skoj... orka.
shit happendes.

jobbig känsla nu asså.
känner för att försvinna från stan ... typ landet..
det hade varit riktigt skönt.
bye everybody!

typiskt

snart är det lördag. shit va nice det känns. :) fetaferren.. fsat kommer antingen bara bli jag där eller så kommer det bli hela lägenheten med folk som slår sönder allt. blää. är ju redan lite besviken typ. fattar inte riktigt varför jag verkligen ställde in mej på att det skulle bli som jag ville men som sagt typiskt att det inte blev det.. jaja. .life goes on. :P mouhahaa...

ska bli riktigt skoj imorron å fixa allt snyggt i min lägenhet. får baren å upp skärmväggen. niiiiiiiiice! :) plus att jag kommer få upp tavlor och hyllor oxå¨. MYs Juh..

blir jobb imorron både på dagen sen selmas kväll.. lördag blir det storstäd sen festen söndag blir det personalfest. :D fullspekad helg typ.. Yäs!

Blää va irriterad jag är! puuh.

känns ändå jäkligt bra allting.. men det kunde varit bättre.......

 MY BÄJbÄ
image5

rackarns

jo visst fan är jag sjuk. uhs trodde det skulle gå över men nu har jkag  även fått hosta. orkaaa

annars så har jag lite smått panik med allt nu. vet inte riktigt varför men känns inte som jag hinner med allt jag vill. skulle vara grymt bra om man kunde dela på sig.

igår jobbade jag över 12 timmar å har knappt sovit nått i helgen så var inte den bästa personal man kunde ha.. blä.
ingen bra jobbar dag igår inte.. kom hem vid 11 å kunde såklart inte somna så satt på en komedi som jag typ grinade mej igenom... ? sant.. :P hur kan de skriva att det är komedi när filmen handlar om en utstött och mobbad 17åring som blir kär i en 49årig gubbe som har leukemi och dör i slutet... som sagt grinade jag inte skrattade åt denna komedi som det nu skulle vara.. jag som ville se en uppmuntrande film jomenvisst..

imorse vart jag väckt av vaktmästaren som klampade in med en målare som ska tapetsera om mitt rum.. han började rota i skåp så jag fick säga till honom.. såklart öppnade han det skåpet jag har lagt alla hemlisar i.. uhuh på honom. .men han gick sin väg efter har rivit av en flisa av tapetern.. säger grattis om jag verkligen kommer få omtapetserat..

men på fredag komemr min lägenhet vara skit snygg :)
blir bra till lördagskalaset då :P hihihi
inflyttningsfest då. så kom ni

puss hej!

carlavägen

nu har jag flyttat hemifrån! igår vart säng,soffa,tv inflyttat. :) så snyggt.. kommer bli ännu bättre när jag får klart allt. shit shit shit asså. :p
måste in handla liute till bara + min bar. wie!

igår blev det en lite fest oxå. såklart förfest i min lägenhet. haha.. var hur trevligt som helst. var länge sedan man såg folket juh. så det var skojs..
efter några försök att lyckas med mitt partytrick,klarade det faktiskt en gång, och mängder dricka, för mycket men ändå lagomt? gick vi ut på trädgårn. ärligt har jag inte det bästa minnet därifrån. men kul var det faktiskt
vart en liten efterfest sen iaf. :P så du har jag testat nakenspringning runt bakgården. inte alla som gjort det inte. får verkligen hoppas att ingen såg mej. då funderar dom nog va de har fått för granne. haha. är sjukt mycke fönster så nån såg mej säkert. lite pinsamt isf ... lite. :P
ja men blev första natten i lägenheten oxå.. känns bra :D

ikväll blir det jobb. ska jobba på trädgårn idag faktiskt.. första gången. så vi får se hur det går.

på måndag drar ewe oxå :( muuuh
kommer sakna massa!

bartenderkurs flytt och annat

ska verkligen försöka skriva nått nu.
har typ börjat skriva en 3-4ggr men det har alltid slutat med att jag raderat allt.
är ett bra tag sen jag skrev så måste försöka minnas vad som har hänt under tiden.

jag å ewe har iaf varit iväg på vår efterlängtade bartenderkurs nu. vi åkte den 10aug till sthlm och sov på hotell.. riktig lyx vare. vi åt på hotellrestaurangen både förrätt å varmrätt. drack vin å grejer. hade även druckigt vin uppe på rummet så vart lite snurrig i huvvet efter maten. så vi hamnade såklart i hotellbaren sen.. var faktiskt skoj.. vart bjudna på det ena och det andra.. kvinnligcharm kallas det. ;) haha
vet inte riktigt när jag kom in till hotellrummet på natten, det enda jag vet var att jag gärna hade slagit sönder väckarklockan som tjöt 4 på morronen.. men eftersom det var magaluf som väntade kom jag upp snabbt.. vart lite öl drickning på morronen oxå för att bota min flygrädsla + bakfyllan förstås.

vid halv 6 hade vi samling hela gruppen. egentligen känns hela vägen till magaluf lite suddig. vet att flygresan gick väldigt bra iaf.. var inte det minsta rädd. :P så jag har hittat på en bra teknik att bota min rädla allt. haha

hände så himla mycket på de där 2 veckorna. jag lärde mej massor. har både blandat å smakat alla drinkar. ;)
träffa mycket nytt folk. speciellt 2 tjejer från finland riktigt trevliga! har varit roliga fester oxå, fast har kommit fram till att engelsmän inte är nått för mej. uhs va jobbiga..
praktiserade på en engelskbar oxå. kanske inte det roligaste jag gjort i mitt liv men det funkade. iaf andra dagen..
finns hur mycket som helst mer iaf.. men helt enkelt har det varit värt pengarna!

- slim and fit ewe i norge

- lift ewes leg up

- murvel och lurver

- gaylords

- simple stuff, no fucking monkey buisness

- asså grejjen är den.... ni får tro vad ni vill, men jag tänker inte vara "den som är den"

- jag: ska vi gå till frukosten eller?
- fia: nää? är du hungrig eller?
- jag: nää
efter några minuter
- fia: skulle vi gå ner till frukosten nu då?

- innan jag åker hem ska jag göra en sån där ängel som man gör i snön ni vet.
- i sanden eller?
- nej, i gräset! haha

- den här citronspriten inte har sett en citron i hela sitt liv.

- heter fladdermus flying mouse på engelska eller?
- näää, heter det inte batman?

- men vadå, hur länge var hon där nere med honom då?
- inte vet jag.. ungefär lika länge som du skiter
---------------------------------------------------------------------------------------------------

när jag kom hem har jag väl jobbat.. är smått irriterad eftersom jag inte vet om jag har nå mer jobb kvar på mat å nöje, när de har lovat mig det.. att jag skulle få ihop timmar.. men nu ska de dra ner på personal :(
uh uh.. orkar inte riktigt lägga ner energi på det nu.. allt som händer har en mening!
får vli städtant igen ;)

idag har jag fått nycklarna till min älskade lägenhet!!!!! jag och ewe har kämpat å då menar jag verkligen kånkat med massa lådor å väskor å grejer idag.. fattar inte hur jag kan ha samlat på mej så mycket skit.. komemr säkert kasta hälften av allt när jag ska gå igenom allt. uh! känns faktiskt riktigt bra :) som att jag kommer trivas.. bar ajag får plats med allt åfår det som jag vill ha det så.. blir intressant iaf.. på fredag kommer det bli lite ordning där iaf när pappa kommer hem å kan hjälpa mej att sätta ihop allting. :) sköj!
ska handla lite saker som fattas imorron har jag tänkt..

nu är det så där igen. hahah jag är humor asså. fattar inte ens hur ewe orkar lyssna på mej.. fast hon kanske stänger av örona när jag tjatar. ;)
men måste juh.. plus att jag måste juh tjata extra mycket nu innan hon drar. för då blir de juh inge. :P
men iaf så önskade jag att livet kunde vara lite lättare ibland.. fast då hade det säkert inte varit lika roligt..
men orka. nope!

nu ska jag gå å avreagera mej på någon! Bye!