just the way

jo då sittar man å väntar på jobbet igen då.. ska dit lite tidigare å tigga åt mej lite texmex mat.. mums.

kan juh bara säga det att det har varit hur skönt som helst att vara ledig nu under jul.. ewe har varit hemma å har haft massa skoj.. känns verkligen att jag behöver lite ledig nu.
men såklart så kommer man tillbax till verkligheten när man festar en torsdag å ska upp å jobba 7 dagen efter. kan inte ens beskriva hur jag mådde, för det första kom jag försent för det andra var jag nog fortfarande full och jag skulle köra hela dagen. tror jag aldrig har varit så seg heller. men men när dagen äntligen var slut så gick jag hem satt på sex and the city sen sov jag till klockan ringde å det  bara var å göra sig iordning till nästa jobb. var då lite ut vilad men ändå seg. var hur mycket folk som helst men gick bra å bra dricks. ;) haha .. men uh jag behöver ledigt..
men är juh ledig ända till ons nu efter idag :D hihi..

annars vet jag inte.. vill ha nytt jobb men ve tinte vad om man måste hitta ett här i LA, men det kommer väl..

å så är det där jobbiga oxå.. har väl insett hur jag tar det men ändå drygt.
vill bara ha det som det är å inte att något ska komma ivägen eller va jag nu menar.
låt mej bara ha det så här. om det nu inte kan bli bättre. nej tyst nu

bubbly

då var det helg igen.. fattar inte hur veckorna kan gå så fasiken fort.. är juh redan lördag å kväll så snart är den slut oxå..

igår var det en lång dag.. började kl 05.30 på pärlan för ett jobb som måste vara klart innan alla kommer.. dagen gick faktiskt fort å helt ok tills jag slutade.. sen hade jag tillåme tid att göra lite saker tills jag skulle iväg å jobba igen men oturligt nog sat tjag mig i soffan å vart helt slut.. slutade med att jag somnade å sov en timme.. lite behövligt vare.. var hur mycke folk som helst igår på selmas.. shit pommes.. fast vart fetig dricks så var lugnt värt å vara kvar en halvtimme extra å städa. :)
får väl se hur det går idag då.. öppnar inte som skönt är så får komma hem lite tidigare inatt. hehe.

jag och camilla drog en vända till blg idag.. hittade faktiskt julklappar idag :D lycka.. har juh både varit i västerås å blg en gång tidigare utan att hitta nått.. så kännes bra.. köpte ett par byxor oxå!!!!! det är då dagens bästa. haha.
fast får väl se om det kan bli bättre ;) yäs. dektektiv....

inte alls långt kvar till julafton nu uh.. snart nytt år oxå.. så sommare kommer snart till mig :D
ÅÅåå sen kommer juh ewe hem snart!! lycka. wiiie

så nu börjar sökandet...
HA...