just nu

Då var jag inne på min sista praktik´vecka då. Shit va fort det har gått tycker jag. har varit riktigt skoj och lärorikt!. ska få jobba på långfredagen på selmas och ska på mötet på söndag så hoppas på mer chans för jobb där! happy.
Janne har pratat om att de ska ha bartenderutbildning som jag får va med på. niiice. :D
Idag har jag varit på min första arbetsintervju oxå, ute på hagge restaurang. Kändes som det gick bra får veta innan fredag hur det blir iaf. Är inte hundra på hur jag känner för jobbet änmen är rätt bransch iaf. Jaojao

den 4de åker familjen å familjen ewe till thailand. fattiglappen stannar hemma och är hundvakt. Jao Jao. skulle va underbart att åkt med, fast jag är flygrädd. :P hehe så får trösta mig med att jag inte behöver flyga.
men jag å hannah har ett riktigt äventyr framför oss. Det ´kommer bli SkojS! :D :D
sen får det bli lite utgång oxå. försöka lura med martina ut på skärtorsdagen. kan bli mycke folk. äta selmas sedan sportbar. YÄH!

Jag är så himla glad för en sak som jag inte tänker säga var det är för något, men jag är så glaad! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D

jag är förkyld å det vill aldrig gå över. Muh.

i förrgår var det ett halv år sedan vår älskade Nemo dog! Saknar honom jätte mycket! <3

image4

partypeople

jaa hejhej!

Nu har jag endast två veckor kvar på praktiken. Känns rätt bra, jag håller tummarna att de ringer mig sen när de behöver mer folk. De har mitt nr iaf :)
Ikväll blir det källarbaren å då alltså bakom baren medans mina vänner kommer stå framför. hihi
jag ska erkänna at tjag är grymt festsugen men det  är skoj och jobba med. Så kom och beställ drinkar av mig tonight! Hoppas jag får stå med nån snäll en bara, där man inte känner sig ivägen. hihi. skulle vara skoj å ha egen kassa men det fick jag itne eftersom jag bara praktiserar. YÄpp.

Nu har jag köpt en bil oxå. En audi -85 mööörkblå. Såå snygg är Grabben. ;) Jag vill ut å åka i Europa med han.HAHA fasiken va jag längtar till sommaren och massa äventyr. Lycka känner jag nu när vädret är så här finfint. men har hört om snöstorm igen BLÄ! we får see. underbart med sommar iaf. Vintern har gått fort konstigt nog. mmmmm. lyckokänsla i hela kroppen juh! jag blir så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad.

Så. nu vill jag åka på kryssning igen. hihi. KAKA! men får vänta för ewe ska till Thailand som jag inte har råd med. :( men jag ska till Thailand nångång det vet jag iaf. kanske nästa år? :D
Såå. Norge till hösten? tjärna kosiiing. maybe baby. hoppas på't.

fri som en fågel
fly fly fly

Shit va festsugen jag är. Bira imorron? :D hiihiiii. fast är väl inte väder då antagligen. vi får se
lyssnar på massa goodi låtar och känner mig otroligt glad. vill bara bli kalas. men njee.
hiihii

Puss mina goda vänner
See You


mot bättre tider

jag känner mig så himla glad när jag kollar på termometern och ser att det är pluuuus grader! hoppas verkligen att snön försvinner bort bort bort. uhs för snö nu, våren får komma!

På praktiken går det bra tycker jag allt. Var på sportbaren igår, där kände jag mig en aning ivägen eftersom det redan var en praktikant där som kunde allt. han var 88 och bossade runtpå mig haha. jaa. men det var juh min första gång och fick lite humm på det efter några fel, nååågraaaa. kom hem efter 3 å var helt slut men kundeinte sovablä. men tillslut sååå. Idag ha rjag varit på selmas, jag får vara mer å mer själv bakom baren känns det som. Känns nästan som jag jobbar själv må jag säga. Har lärt mig det mesta nu oxå, testade räkna ut kassan idag. så klart fattades det 100kr så fick känslan av att de trodde de tvar jag som hade tagit det men det var det då intee.
Imorron är det fredag då blir det selmas igen. tycker det är roligt med helgdagarna eftersom det blir lite mera folk då. hihi
sen på lördag blir det grand, som det sägs nu då, får se hur det går. yääs.
trivs väldigt bra iaf. och har fått lite antydningar på att jag kan få jobb efter praktiken WIe.. skaiaf antagligen jobba ludvikafesten. jag är glad.

annars då? nej du allt yrar i huvve på mig som vanligt. orkar inte tänka orkar inte ta nå beslut. jag vill bara leva i nuet, men så fungerar inte livet tyvärr. muh. :( allt blir som det blir iaf.
lÖamirgrantaolinVe

nu ska jag berätta något himla sorgligt!! jag har skortat min älskade idag, skruttihopp.!

RIP!     RIP!     RIP!     RIP!       RIP!      RIP!       RIP!         RIP!  RIP!          RIP!   RIP!
image3

Kryssningen

Nu har vi varit iväg på en helsingforskryssningen och såklart var det lika roligt som vanligt. Har knappt sovit någonting. Förutom när jag deckade av två timmar IH sa jag då.
har träffat massa trevligt folk och alla är heltokiga. haha så skoj.
ewe svinfull som vanligt :P iaf en dag. men vi hade riktigt riktigt skoj. var upp och dansa mer än va jag brukar oxå. duktigt av mig.
uh var vaken hela natten idag fast har sovit typ 5 timmar nu och ska strax upp till grand och jobba till 2-3 nått. säg lycka till till mig!


Jag säger bara en sak.
Oooh my gooood


- Bästa passacherare

- Tjära passi

- I think you are the father to my child

- juck juck, suuuuck

- hör du dåligt eller, varför säger du va hela tiden?
- va?

- bjud mej på en öl
- nej
- här sitter du minsann och får roligt på våran bekostnad

- du kom på mej. snorren var som skönast när du kom på mig

- pullan stog åt femtio håll

- alltså ni är så söta
- vi vet redan det
- men du är så snygg, och du är också snygg
- jaa vi vet det

klockan 4 i receptionen
- hej, jag har tappat bort min kompis. kan ni ropa ut i högtalaren efter henne?
- vi gör det inte mitt i natten

- Don´t be fooled by sophias beuty. She have a djungel down there.

- har du intagit ryggläge där borta?
- jaa
- jag tror nog att jag ska inta magläge

- hello boys. Kom och titta, vi har unga tjejer här inne.

- hej, vart bor maten nånstans?