puss

ja som sagt så fortsätter mina dagar av att vara hektiska. jobbar på massa trivs bra nu så det är jätte sköj! får se hur allt blir. har pratat lite idag så får se hur det blir med allt. men det verkar vara bra! :D

jag har sån ångest. men jag vet vad som är bäst så imorron kommer det bli en krångel dag. får se hur allt blir i slut ändan. YÄ!

på torsdag blir det kryssning skönt att komma iväg en stund juh. 3 veckor tills det bär iväg till magaluf oxå. shit vva kul det ska bli. helt sjukt att det man har pratat oim i flera år snart är dax! hihihihihihihih nervigt.

jaa allt är bra med mej iaf. typ :p

puss

tomt

har ingenaning om vad jag ska skriva egentligen. för har ingen koll alls va som har hänt det senaste dagarna. det är kaos i skallen på mej.

men jag vet iaf att jag har jobbat, första veckan på piren nu. vet inte riktigt hur jag ska säga att det har gått å så men det har varit sina upp å ner gångar. vi får se hur allt blir!

ska försöka skriva nå vettigare nästa gång men det kommer kanske ta ett tag innan allt blir klart igen.
HAha

HEJdÅÅ

Hejdå Juni

nu är det juli å halva sommaren har gått. uhs uhs uhs.. känns förjäkligt :(
men ska verkligen njuta av tiden som är kvar!! det ska bli massa skoj!

den här helgen har det varit ludvikafesten. Jobbade ons, tors, fre natt och dagen på lördan. slutade vid 8 på lördag så då blev det raka vägen till camilla å dricka lite vin. efter några glas tog vi en sväng om ut. var hur mycket folk som helst. ändå lyckas jag. helt otroligt. vet inte vad det för nå¨tt som är meningen, känne rmej förtillfället helt klyven. men har ytterligare en gång bestämt mej för att ge upp, så Game Over! nu hoppas jag verkligen inte att det dyker upp nå sån där olycksdrabbad tur igen. blä för er..så nu är det försvunnet!

nu har vi beställt augustibuller biljetterna oxå! :D yäääj

jag är helt utmattad måste sova!

nu vill jag bara att all konstig känsla skja bort å så blire jätte bra.
pusspouss