en enda stor smäll

äntligen snart helg. Drakbåtsfesthelgen!! shit va åren går fort alltsåå.. Vill få en rolig helg nu villvill. hihi massa fina väödret måste det vara juh. Måååååste! vi ska allt se till att det blir skoj! JAPP!

uh. i lördags så hände det jag fasat länge. Blev en krock, eller en moped körde in i bilen. det var inte roligt jag var livrädd, som tur klarade sig pojken på moppen bra. lovar att det var en bra jäkla smäll. fyfan. darrade som ett äkta asplöv. bakdörren är helt inbuklad. uhsuhs. men var iaf tur i otur att det inte blev nå allvarligre!!

nu har jag varit ner till bärkehus oxå!! så har skrivit mig på en lägenhet på vasagatan. haha... bara synd att det är på vån 1 men det är rätt högt upp ändå plus att jag har klurat ut att jag kan fixa så det blir lite mindre insyn å grejer.
Måste bara ringa han som bor där nu så jag får se hur den ser ut. Vi får se. nytt badrum iaf. :) 1 sep blir flytten isf.
så himla nice.

idag har jag å ewe varit i blg. Handlat grejer till hUltan nu! :D wiie. det är juh snart. heeelt sicked.

nu vill jag ha imorron å jag vill ha sol soil sol!

Kom imorron folK!
knackeliknakknak på sophias dörr här vare livat som aldrig förr


vad ska jag göra nu?

uhs va jag känner mig irriterad idag. Vet inte om det är för att jag är lite bakis men alla går mej på nerverna. Shit va jag vill flytta hem ifrån, går nog inte att beskriva hur trött jag är på att bo på skolgatan. fy va skönt med att ha eget. kunna göra som man vill. Får väl se när jag har råd med detta. Sophia fasnar i en 1a på vasagatan 300meter från skolgatan i restan av sitt liv. Tragiskt.
Fast så ska det inte bli!!

Har spått mig idag, vet inte riktigt om jag fick nå klockrena svar, om jag nu inte träffar en kille från sthlm nästa helg. Flyttkort kom det hela tiden så det är på g, jag hoppas på riktigt snart fsat så blir väl inte fallet. Är inne i min bästa period i livet nu oxå så jag ska njuta. Och om jag vill så kan jag få det ajg vill ha, fast vill jag verkligen ha det?
sen vet man juh inte om allt är sant det hon säger, men det låter bra lär jag säga.
JAG SKA SATSA PÅ MIN BAR! och det ska bli av!
(Barnamn)
Party Never Ends!
Och den kommer öppnas i varmare bredgrader. I really hope so!

igår va det fruktansvärt dåligt väder, som tur va hade Camilla inne grill så grillning blev det och gott vare.
sen vart det midori med mjöl och flasköl. det satt fint det med. Gick till trädgårn vid halv 12 inte så mycket folk men det ramlade in efter hand. fast trodde att det skulle va mer folk ute och så var det inte allt för roligt folk heller tyvärr.
Men kul hade jag dansa å drack som aldrig förr- Tror nog inte jag har handlat så mycke i baren som igår. drack Vodka Lime, helt okej så den är rekommenderlig!

I kväll blir det jobba av och som sagt är jag inte på bra humör så akta er från mej om ni inte kommer med feting dricksen! haha
får hoppsa på roligt folk idag som kommer å handlar av mej. fast hade velat vara med på theres inflyttningsfest juh. alla andra där fia kämpar.
snart har jag 200 arbetandetimmar denna månad. duktigt!

Känner mej raslös.
6timmar innan jobb

jag känner mej helt tom i huvudet.
Det är jobbigt.

Fredag imorron!

snart är det fredag iaf. har längtat hela veckan efter fredag, inte för jag vet varför riktigt , eller jo vet jag väl iofs. Ahja,
Blir antagligen grillning hos Camilla om vädret säger så. haha hoppas på solen, sen blir det väl trägårn. tror lingården har sin premiär imorron men jag sviker nog det får bli till drak säkert, Ska bli skoj det med. MEN MÅSTE VARA FINT VÄDER dååå annars förstörs massa känns det som.

I veckan har jag jobbat har nog inte hänt speciellt mycket annat.. fått min lönebesked från matochnöje oxå jag vart lycklig. Fast känns som pengarna kommer rycka fort ändå. måste juh betala av massa skulder. Jopp men skönt ändå! 

äh jävla krångel.
fsat det ordnar sig som vanligt.

jag är helt slut
men imorron är en annan dag

Puss


S nej

Klockan är mycket och jag kan absolut inte sova.

Har jobbat i natt och det har varit en riktigt trevlig kväll. Allt har gått precis som det ska eller till och med ännu bättre. Kommer kunna leva på det där hur länge som helst nu! mm va glad jag är.. mmmmmmmmmmmm.... :)
Fast är fortståss irriterad på mig själv att jag känner som jag känner för det är inge bra alls! och det stör mej att det ska pratas så mycket. uh invecklat. åh kan inte sluta tänka på det juuh.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
jag är nog både jätte glad och irriterad på samma sak då helt konstigt men sant. äh eller men ÄÄÄÄÄh.

Mindre än 2 veckortill drak skoj skoj.
nästa helg ska oxå bli skoj.. förhoppningsvis.

fick ett lättande besked idag oxå. kan näästan pusta ut!

nu blev jag trött faktiskt, sova sova.


varför kan en person sätta sig i tinningen för?? så onödigt

Sophia neJ

vädersjukan

det är helt sjukt. det har regnat hela förmiddagen och jag har inte varit ett dugg festsugen men nu när solen tittar fram litegranna är jag sugen på öl. hur konstigt är inte det då? så alltså en solig sommar kommer göra mig till alkoholist. Ha. Men blir inge alkohol för mej idag ska jobba och det känns faktiskt skoj. Har inte jobbat på Pärlan idag så har fått sovit ut så kommer vara trevligt att jobba till natta. hehe.

shit va alla ska ha barn överallt känns det som. jaojao. kul för er.

Bara 25 dagar till hultsfred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kul


jag vill kanske ha nästa helg!

I can't get enough

mycket jobb blir det som vanligt, ska jobba selmas i kväll och på fredag, öppning på källarbaren lördag. Är ledig imorron iaf nice. fast måste upp och gå igenom lite med frukostpersonalen imorron så att jag gör allt rätt på bistron. Hmm. joo blir nog bra.
Har typ räknat ut att jag kommer jobba nästan fulltid den här månaden. shit va duktigt. bartenderkursen är säkrad

vill iväg på kryssningen, men förtillfället ser det rätt kört ut. Är fullt nämligen, får se omdet bli nån som avbokar. maybe...
inte långt kvar till Hultan heller.. wiie. känns hur nice som helst :p
Och så är det juh drakbåten snart oxå. fest på skolgatan den 1Juni alla snälla är välkomna!! :D

Okij.. Jag är konstigt, konstig i huvve då.. fattar inte ens på mej själv längre. Och det stör mej nå så in i......
men man kan inte styra allt här i livet så. Gaaaaaaaaaaaaaaah! sluta sluta sluta.
vet ingenting... eller det enda jag vet är att det inte kommer sluta nå bra.. :/

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

snow partol - chasing cars

Bra låt!!

Tack HeJ!

You name it!


ewe: pattamaa
hannah: slampalampi
sophia: katastrofia

sliten

uhsa så deprimerande allt kändes då. inte bra, inte bra alls.
Vet inte riktigt va det är heller, bara massa knas.. eller kanske vet egentligen.....

helgen är slut iaf och snart ny vecka, blir massa jobba då iaf. jobba hela veckan ända till söndag blir det nog!

nu känne rjag verkligen för att åka bort ett tag eller iaf flytta haha. ge mig pengar så jag har råd.
mm

nej tror jag ska försöka sova eller nått


förlust eller lättnad

jag är irriterad! och jag har all rätt att vara det. Egentligen tycker jag att jag borde vara lessen men det är jag inte, kanske lite. Men orkar inte bry mig längre. Jag har tröttnat ur totalt nu. Och det har gjrot att jag ahr förlorat en vän. Något jag tycker är väldigt tråkigt men nånstans får det faktskt vara nog.
jag har massa andra bra vänner iaf! SÅ DET SÅ!
(nu har jag hetsat av mej)

Jag vill ha imororn nu får då blir det party. inge speciellt bara ha skoj då da igen å igen å sen på lördag igen hihi
Jag hoppas på en bra och himla roligt helg för det behöver jag verkliegn nu

Jga är helt slut efter allt jobbandeå jag är ledig imorron. SHIT jag får sova ut. så underbart är va det är!
å så blir det blg då antgaligen åpart ijmprrpnm nu orkar jnaf gverkiligen inte skriva


Jag ska ut med ewe nu oyumtheryfhcker.

HEJDÅ FÖRALLTID!


stor jobbarn

shit va jag jobbar känner mig som en riktigt worker, är över 10timmar dagen i typ 2 veckors tid mån-tors, sen jobbar jag fredagar åt pärlan sen källarbaren lördagar å så hjälper jag mamma på söndagar. Alltså har jag inte en enda ledig dag om man summerar det lite fort . HE
Men på torsdag ska jag till sandviken en behövlig vilopaus från allt jobbade. men jag klagar inte säger niiice den 25.e.
I natt har jag bara sovit 3 timmar så jag är helt slut å ska snart iväg och jobba igen till 11 å sen så börjar jag 7 imorron. jag längtar till torsdag nu asså. puh.
sen på lördag blir det lite partaj som det ser ut som nu har ingen aning om vart eller vad eller nått men det blir säkert skööj.

har lite ångest över mina pengar nu för jag är helt pank förtillfället och shoppade slut alla mina pengar i söndags, lite onödigt men jag är nöjd över det jag handlade iaf. hihi. fast ska putsa fönsternahemma på torsdag så jag får en slant så jag kan överleva.

Jag vill på kryssning den 24, varför ska det vara fullbokat för. tycker faktiskt någon kan avboka så vi får den hytten.
Mee waaant!

Kollade på 40 old virgin igår hihi den var bra juh! trodde den skulle vara överdriven och töntig. men den var riktigt skoj JÖ. uh va jag känner för att lägga mig i soffan å kolla på film å desperate idag å bara mysa. sen sova tiidigt. men så blir icke fallet. jag ska kämpa.
Får hoppas tiden går fort idag men brukar juh inte göra det sååå seegt.
så om du är i närheten kom förbi å hälsa på mig!!! jag vill ha lite sällskap. Yä

See Ya.


san of aaaa..

 oh my little god.. hahaaaaaaaaaaaaa igår vart det supa sen sov jag. shit säger jag ska aldrig mer dricka känns det som nu. typ 23.00 sov jag uh. så kanske inte den bästa kvällen igår. var bråk och tjafs och jag har gjort bort mej.bläää. känner mej duktig för jag kände själv att jag var för full så jag gick hem å lade mej å det har nog aldrig inträffat förut. haha.
blää blää inge alkohol på ett tag nu. fast i kväll blir det jobba så kommer få umgås med fyllkajor. Yäs.

förövrig mår jag så himla illa nu. och min samtalslista skulle jag inte ha kollat igenom. :/ jaja. HAHaha ångest
kommer inte kunna skriva nå vettigt för känner mej helt vimelkantig.

Meen Vart är hannah?!
och va gjorde ewe hela kvällen?
det får jag reda på sen.............................................BLÄ